Lovitură în USR. Un membru de partid și-a anunțat demisia. Detalii de culise
Ultima Ora Politic

Lovitură în USR. Un membru de partid și-a anunțat demisia. Detalii de culise

Lovitură în USR București. Un membru și-a anunțat demisia pe Facebook, declarând că s-a săturat de certurile interne. Este vorba despre Cami Bacioiu, activistă în cadrul USR din Sectorul 1.

„Azi mi-am dat demisia din USR.M-am saturat de atatea certuri interne si de atata grobianism si idolatrie dementa de a caror existenta am fost profund socata. USR-ul trebuia sa fie format din oameni educati care sa salveze Romania. Nu sunt toti educati, sau cu bun simt, iar respectul pentru cel de langa tine e doar o gluma buna cateodata.

M-am asteptat sa gasesc un mediu profesionist, de oameni care lucreaza impreuna spre un scop mai inalt. Am gasit porcaiala de cea mai joasa speta.Sunt si oameni buni, oameni foarte buni care lucreaza zi de zi pentru o comunitate decenta. Oameni care se lupta prin consilii cu indecenta, prostia si hotia. Dar ei fac asta in ciuda mediului intern din partid, nu cu ajutorul tuturor colegilor.Poate am fost eu naiva. Poate asa e in politica.

Eu clar nu-s facuta sa ma porcai, sa arunc cu invective si sa ma catar pe cadavre ca sa fiu sef. Asa ca povestea mea politica s-a incheiat azi.O sa sustin USR-ul in continuare pentru oamenii aia decenti si muncitori pe care i-am cunoscut.”, a scris Bacioiu pe Facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii