Lovitură în lumea manelelor. Dani Mocanu a fost săltat de mascați 1
Lovitură în lumea manelelor. Dani Mocanu a fost săltat de mascați
Ultima Ora Social

Lovitură în lumea manelelor. Dani Mocanu a fost săltat de mascați

Dani Mocanu, cel mai cunoscut manelist de la noi din țară, a fost reținut, în această dimineață. Cântărețul a fost săltat, din casa lui din Pitești, de mascații din trupele speciale. Fratele acestuia a făcut primele declarați, anunță Libertatea

„Dani Mocanu a fost săltat, în această dimineață, de mascați. Nu știm prea multe amănunte, nu știu exact unde a fost dus, la București, dar ni s-a spus că este din cauza videoclipului pe care l-a făcut, cel cu Curwa. A fost reclamat, nu înțeleg cum să vină mascații pentru asta, dar așteptăm detalii de la avocat”, a spus Romario Mocanu, fratele celebrului manelist, pentru Wowbiz.ro.

Dani Mocanu a fost săltat din cauza unei piese lansate recent. „Centrul Filia, care susține drepturile femeilor și egalitatea de gen, a reclamat, la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), piesa „Curwa”, a lui Dani Mocanu.”, a dezvăluit vice.com. Piesa „consolidează atitudini misogine și legitimează o cultură a violului și violenței îndreptate împotriva femeilor prin versurile sale și prin videoclipul realizat”, se arată în reclamație, potrivit sursei citate.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.