Cazul fetiței de 13 ani rămasă însărcinată a ajuns în atenția Avocatului Poporului
Probleme în justiție. Avocatul Poporului condamnă diferențele salariale
Ultima Ora Justiție Politic

Lovitură cruntă pentru Victor Ciorbea. Avocatul Poporului trebuie demis

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că „cel mai jalnic Avocat al poporului trebuie să plece acasă” şi a solicitat conducerii Parlamentului demararea urgentă a procedurilor pentru „desemnarea unui Avocat al poporului, nu a unei slugi a puterii”, scrie digi24.ro

Cel mai jalnic Avocat al poporului trebuie să plece acasă după ce şi-a trădat concentăţenii refuzând să apere drepturile românilor şi s-a transformat în cea mai penibilă slugă a lui Dragnea, Tăriceanu şi a coaliţiei de guvernare”, a spus Ludovic Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL, potrivit News.ro.

El a cerut conducerii Parlamentului demararea cât mai urgentă a procedurilor pentru desemnarea noului Avocat al poporului.

Îndemnăm toate grupurile parlamentare să contribuie la desemnarea unui Avocat al poporului, şi nu a unei slugi a puterii”, a mai spus liderul PNL.

Mandatul lui Victor Ciorbea expiră în 6 mai. Mandatul Avocatului Poporului este de 5 ani şi poate fi reînnoit o dată.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii