LOVITURĂ cruntă Vlad Voiculescu și Raed Arafat, după dezastrul de la Spitalul ”Foișor”! Procurorii DNA intervin! 7
Justiție Ultima Ora

LOVITURĂ cruntă Vlad Voiculescu și Raed Arafat, după dezastrul de la Spitalul ”Foișor”! Procurorii DNA intervin!

Trei plângeri penale pe numele ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, după evacuarea umilitoare a bolnavilor de la Spitalul de Ortopedie „Foișor” din Bucureşti.

Două sunt depuse de Asociații ale Pacienților care îl acuză pe Vlad Voiculescu, printre altele, de abuz în serviciu și încălcarea protecției datelor cu caracter personal,scrie antena3.ro.

„Este o sfidare la adresa cetățenilor români și un afront major adus pacienților ortopedici cărora li se pus viața în pericol.

Noi vom contesta acest lucru și ne vom rezerva dreptul de a acționa în judecată Ministerul Sănătății care a procedat total fără pic de compasiune față de pacienți”, a spus unul dintre reclamanți.

Și deputata PSD Laura Vicol la depus plângere penală pentru evacuarea în miez de noapte a pacienților de la Spitalul Foișor. Vizat nu este doar ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ci și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

LOVITURĂ cruntă Vlad Voiculescu și Raed Arafat, după dezastrul de la Spitalul ”Foișor”! Procurorii DNA intervin! 8

„Vom face mult zgomot legal”

„O să depun două enunțuri. Primul îl vizează pe domnul ministru al Justiției, Stelian Ion care încalcă, cu rea credință spun eu, legea iar al doilea e

nunț se referă la Vlad Voiculescu, actual ministru al Sănătății. Nu știu ce caută pe acel scaun, vă spun sincer, pentru că nu a făcut nimic pentru toată România, şi pentru domnul secretar de stat.

Consider că se fac vinovați pentru lăsarea fără ajutor a unor persoane aflate în dificultate, pentru vătămare corporală și pentru abuz în serviciu.

Cine a greșit trebuie să plătească. Fără să se facă vreun demers legal, nu cred că avem vreo șansă față de acești incompetenți să rezolvăm ceva.

Şi dacă domnul Voiculescu a spus că s-a făcut prea mult zgomot politic, eu o să fac acum mult zgomot legal”, a spus pentru Antena 3,deputata PSD Laura Vicol.

LOVITURĂ cruntă Vlad Voiculescu și Raed Arafat, după dezastrul de la Spitalul ”Foișor”! Procurorii DNA intervin! 9

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii