ACUZATĂ! Elena Udrea din nou în fața judecătorilor! Fostul ministru al turismului atac la procurorii DNA! 1
Justiție Ultima Ora

ACUZATĂ! Elena Udrea din nou în fața judecătorilor! Fostul ministru al turismului atac la procurorii DNA!

Fostul ministru al turismului și dezvoltării, Elena Udrea, a ajuns luni, din nou, la Curtea de Apel București, pentru noi explicaţii în dosarul Hidroelectrica.

Elena Udrea a fost chemată la Curtea de Apel Bucureşti să dea noi explicaţii în dosarul Hidroelectrica, în care DNA o acuză că, atunci când era ministru al Dezvoltării, a luat mită  5 milioane de dolari pentru a asigura contracte firmei conduse de controversatul om de afaceri Bogdan Buzăianu.

„Pe lângă dosarul în care am luat opt ani de închisoare cu executare pentru finanțarea referendumului din 2009, acesta este un alt dosar de finanțare de campanie electorală, cea din 2012 la care eu nu am candidat.

Mă gândesc că dacă tot astăzi campaniile se finanțează din bugetul de la stat, milioane de euro din bugetele de stat merg astăzi către partide, către campaniile electorale și totul este bine și nimeni nu se sesizează cu privire la nimic, mie îmi arată ceea ce se întâmplă în continuare, că sunt chemată săptămânal la Curtea de Apel sau la Înalta Curte, îmi arată două lucruri: unu că în continuare sunt o țintă pentru cineva în această țară și, doi, că DNA-ul este ce a fost de la început, adică un instrument politic.

Dacă ei cercetează campaniile electorale din 2009, din 2012, dar nu au curaj să se ia de alte nenorociri pe care le fac guvernanții de astăzi, înseamnă că este un instrument politic și întotdeauna va cerceta pe cei care au fost, niciodată pe cei care sunt la putere”, a spus, luni, Elena Udrea.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.