ORBAN TAIE ÎN CARNE VIE. OMUL LUI DĂNCILĂ DAT AFARĂ DIN GUVERN! FOTO
Ultima Ora Breaking News Economic Politic Social

Lovitură cruntă pentru Dăncilă și PSD. Adevărul iese la iveală. Guvernul Orban nu taie pensii și salarii

Viorica Dăncilă și PSD își fac acampanie electorală mincinoasă, așeștia susținând că noul Guvern Orban va tăia pensiile și salariile românilor.

Noul ministrul al Muncii, Violeta Alexandru, dezminte afirmațiile lui Dăncilă și a dat asigurări chiar înainte de a prelua atribuțiile de la  minister că nu va tăia pensiile și salariile românilor, iar în ceea ce privește creșterea salariului minim pe economie – această decizie va fi luată după ce se va consulta cu partenerii sociali.

„Aș vrea să mă asigur că oamenii primesc cele mai corecte mesaje.  De la minister, pensionarii să știe că nu se taie pensiile și salariile.

Voi fi atentă la organizarea ministerului. (…) Va fi si o reducere a structurii ministerului.

Voi deschide o serie de discutii în orizontul apropiat. Cu partenerii sociali voi discuta pentru a găsi o soluție obiectivă privind modul de calcul al salariului minim. Eu apreciez pe cei care dezvoltă afaceri și stau la masă cu aceștia pentru a gasi o solutie. Decizia (privind majorarea salariului minim n.r.) o voi lua după acestă discuție cu partenerii sociali”, a declarat Violeta Alexandru chiar din fața ministerului Muncii.

Lovitură cruntă pentru Dăncilă și PSD. Adevărul iese la iveală. Guvernul Orban nu taie pensii și salarii 1

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii