Video. Uluitor. PSD a pus copiii să le cânte imnul. ”PSD-ul nu jignește/ El doar ne ocrotește”
Ultima Ora Politic Social

Liviu Dragnea, nervos pe jurnaliști la finalul mitingului de la Craiova: „Domnișoară, mai calm, sunteți din alt film, ce naiba?”

Liviu Dragnea a reactionat foarte nervos, la finalul mitingului de la Craiova, cand a fist intrebat despre dosarele lui Ion Iliescu. Dragnea a ales sa o jigneasca pe jurnalista.

Intrebata despre Doasarul Revolutiei, Dragnea a sustinut ca acesta este o „mascarada”.

„Dosarul Revolutiei, trimis de Lazar la Instanta este o mascarada ca sa incerce sa abata atentia de la grozaviile care au iesit la iveala despre … ca si premiul pe care o sa-l primeasca saptamana viitoare de la un ONG care, vezi Doamne, lupta pentru democratie si drepturile omului. Nu ma pot delimita de Ion Iliescu, este un om pe care il apreciez, un om care a tinut Romania in granitele ei si in stabilitate intr-o perioada foarte grea”, a spus seful PSD.

„Dansul este acuzat si in Dosarul Mineriadei de infractiuni contra umanitatii”, a insistat jurnalista.

Dragbea sia pierdut cumpatul: „Domnisoara, mai calm, uitati-va ca aici este atata atmosfera, sunteti din alt film, ce naiba!”.

Transmisie live din Craiova – Marele miting PSD anunțat de Claudiu Manda și Olguța Vasilescu. Dragnea – baie prelungită de mulțime

Publicată de Epoch Times Romania pe Vineri, 12 aprilie 2019

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.