Liviu Dragnea în stare de șoc! Merge din nou la pușcărie! 3
Exclusiv Justiție Ultima Ora

Liviu Dragnea în stare de șoc! Merge din nou la pușcărie!

Abia ieşit din închisoare, fostul lider PSD, Liviu Dragnea, e cercetat pentru vacanțele exotice pe care le-a petrecut alături de iubita sa, dar şi de alţi prieteni. Procurorii bănuiesc ca ar fi folosit banii statului pentru sejururi de lux.

Liviu Dragnea ar putea sa se confrunte cu al treilea dosar. Surse din conducerea PSD susțin ca DNA a solicitat informații cu privire la mai multe vizite efectuate de Liviu Dragnea în destinații exotice, precum Maldive, Republica Dominicana sau Seychelles, scrie antena3.ro.

Fostul președinte PSD ar fi mers, când era la conducerea Partidului Social Democrat, împreună cu Irina, o prietena de-a iubitei sale si alți oameni care nu fac parte din partid, în deplasări externe plătite din banii PSD.

DNA a întrebat actuala conducere a PSD dacă partidul a organizat evenimente politice sau care a fost scopul acelor deplasări.

Liviu Dragnea a ieșit pe 15 iulie din închisoare, după doi ani și două luni executați în dosarul angajărilor fictive. Fostul șef al PSD mai are încă doua dosare pe rol, Tel Drum si vizita pe care a făcut-o în SUA la ceremonia de preluare a mandatului de către fostul președinte SUA, Donald Trump. În acest dosar, Dragnea este trimis în judecată, pe când în dosarul Tel Drum este urmărit penal.

Liviu Dragnea în stare de șoc! Merge din nou la pușcărie! 4

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.