Viorica Dăncilă spune că făcea gafe din cauza lui Liviu Dragnea
Ultima Ora Politic

Liviu Dragnea îi va DECIDE soarta Vioricăi Dăncilă după nunta fiului său

Liviu Dragnea îi va DECIDE soarta Vioricăi Dăncilă după nunta fiului său

În ultima perioada s-a vorbit tot mai mult despre înlocuirea premierului Viorica Dăncilă. Fost lider al PSD București și fost ministru al Educației, Ecaterina Andronescu i-a cerut demisia, zilele trecute, liderului PSD, Liviu Dragnea, solicitând, totodată, și înlocuirea prim-ministrului Dăncilă.

Surse apropiate PSD ne-au dezvăluit că se dau lupte grele la vârful PSD, însă Liviu Dragnea pare de neclintit și nu vrea să o înlocuiască pe Dăncilă.

Potrivit surselor Bugetul.ro, soarta Vioricăi Dăncilă se va decide după nunta fiului lui Liviu Dragnea, Ștefan Valentin Dragnea.

„Într-adevăr, sunt mai multe discuții, dar nu e creionat, încă, un posibil înlocuitor al doamnei Dăncilă și până la nunta băiatului (n.r. – nunta lui Ștefan Valentin Dragnea) nu cred că se va întâmpla nimic”, ne-au dezvăluit surse bine informate.

Mai mult, Dăncilă a fost tot timpul loială, iar ăsta e atuul care o ține în scaunul de premier.

„Sunt tot felul de nemulțumiri și de presiuni, dar, pe de altă parte, doamna Dăncilă a fost tot timpul loială și ascultătoare și ăsta e un atu clar. Dacă interesul principal este altul, respectiv loialitatea și corectitudinea față de cineva, atunci toate celelalte trec pe plan secundar”, ne-a mai precizat sursa noastră.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.