Liviu Dragnea anunță din pușcărie sfârșitul lui Marcel Ciolacu. Cine va fi noul lider al PSD. FOTO 3
Ultima Ora Politic psd

Liviu Dragnea anunță din pușcărie sfârșitul lui Marcel Ciolacu. Cine va fi noul lider al PSD. FOTO

Fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, închis pentru 3 ani la Penitenciarul Rahova spune de după gratii că poziția în fruntea partidului a lui Marcel Ciolacu, actualul șef interimar al social-democraților este foarte șubredă.

Dragnea, care a vorbit de când este în pușcărie cu mai mulți social-democrați afirmă că Ciolacu nu se bucură de încrederea colegilor săi, și, în scurt timp, acesta nu va mai fi liderul PSD.

Cine intră în luptă

”Ar fi fost firească o ceartă imediat după ce am plecat eu, dar a trecut un an și ceva. De ce să nu-l sprijine pe cel pe care l-au pus acolo? Vă dați seama că habar nu am ce face Marcel Ciolacu.

 De aici se vede altfel lumea politică, se vede lumea reală. Nu mai este o democrație în România, iar drepturile omului au ajuns să fie un moft”, a insistat Dragnea la Realitatea Plus.

În PSD se vehiculează deja mai multe nume care i-ar putea sufla lui Ciolacu funcția de președinte la Congresul extraordinar ce va avea loc în această vară.

Eugen Teodorovici și-a anunțat deja candidatura la șefia PSD, acesta având susținerea unei mari părți ai celor care au fost apropiații lui Dragnea.

Liviu Dragnea anunță din pușcărie sfârșitul lui Marcel Ciolacu. Cine va fi noul lider al PSD. FOTO 4
Teodorovici, atac la Iohannis și Barna. Președintele executiv PSD nu suportă înfrângerea

Un alt nume vehiculat la șefia PSD este cel al lui Vasile Dâncu, reînscris în parid la filiala din Bistrița. Dâncu este susținut de majoritatea filialelor din Ardeal.

Liviu Dragnea anunță din pușcărie sfârșitul lui Marcel Ciolacu. Cine va fi noul lider al PSD. FOTO 5

Un alt nume este cel al Primarului General al Capitalei Gabriela Firea care se bucură de susținerea celei mai mari filiale a PSD, cea de București, al cărei președinte. Firea ar mai avea și sprijinul filialei Ilfov. Unele surse din partid susțin că alte două filiale din sudul țării o susțin pe aceasta.

Gabriela Firea somată din Parlament să își concedieze postacii antiPSD! Sunt plătiți din bani publici! DOVADA
Gabriela Firea somată din Parlament să își concedieze postacii antiPSD! Sunt plătiți din bani publici! DOVADA

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.