Ultima oră. Dragnea, din nou la spital! Ștefănescu: Cred că va ajunge la operație...
Ultima Ora Politic

Liviu Dragnea A CERUT în instanță SESIZAREA CCR. Nu este mulțumit de completul de 5 judecători

Liviu Dragnea A CERUT în instanță SESIZAREA CCR. Nu este mulțumit de completul de 5 judecători

Liviu Dragnea nu este mulțumit de componența completurilor de 5 judecători, lucru pe care l-a sesizat la CCR. Avocatul președintelui PSD a cerut Curții de Apel să sesizeze CCR pentru a lămuri cum trebuie interpretat articolul care stabilește componența completurilor de 5 judecători.

De asemenea, aparatorul a cerut suspendarea si anularea componentei noilor completuri de 5 magistrati, stabilite in noiembrie, prin tragere la sorti, mentionand ca ICCJ ar fi trebuit sa astepte motivarea Curtii Constitutionale.

(1) La începutul fiecărui an, la propunerea președintelui sau a vicepreședinților Înaltei Curți de Casație și Justiție, Colegiul de conducere aprobă numărul și compunerea completurilor de 5 judecători, este articolul care se doreste a fi explicat de CCR.

Solicitarile au fost facute in dosarul in care Liviu Dragnea contesta componenta completului de 5 judecatori care ii solutioneaza dosarul in care a fost condamnat, in prima instanta, la inchisoare cu executare. Decizia din apel va fi definitiva.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.