Lisa Marie Presley, alături de tată său, Regele Rock-ului, Elvis
Lisa Marie Presley, alături de tată său, Regele Rock-ului, Elvis
Social Ultima Ora

Lisa Marie, care a muri la 54 de ani, va fi înmormântată lângă, Regele Rock-ului, Elvis Presley și fiul său, Ben

Lisa Marie, singurul copil al lui Elvis Presley a murit, la 54 de ani, în urma unui atac de cord.

Lisa Marie Presley va fi înmormântată lângă tatăl şi fiul ei la proprietatea familiei din Tennessee, Graceland.

„Locul final de odihnă al Lisei Marie va fi la Graceland, lângă fiul ei iubit, Ben”, a declarat un reprezentant al fiicei ei.

Fiul lui Presley, Benjamin Keough, s-a sinucis în august 2020, la vârsta de 27 de ani.

Lisa Marie, alături de fiul său Benjamin, care s-a sinucis la 27 de ani
Lisa Marie, alături de fiul său Benjamin, care s-a sinucis la 27 de ani

Într-una dintre postările sale finale pe reţelele sociale, Presley a distribuit un eseu pe care l-a scris pentru People Magazine despre lupta ei cu durerea după moartea fiului ei.

 

„M-am confruntat cu moartea, durerea şi pierderea de la vârsta de 9 ani”, a scris ea, adăugând: „Moartea face parte din viaţă indiferent dacă ne place sau nu – la fel şi durerea.”

Ea mai are trei fiice – Riley Keough, actriţă, şi gemenele Finley şi Harper Lockwood.

Lisa Marie a fost căsătorită cu Michael Jackson

Singurul copil al celebrului Elvis Presley şi al actriţei Priscilla Beaulieu Presley, Lisa Marie Presley s-a născut la 1 februarie 1968, în Memphis, Tennessee. La vârsta de patru ani s-a mutat cu mama sa în Los Angeles, după ce părinţii au divorţat în 1973, aminteşte publicaţia „People”.

După moartea lui Elvis Presley, la 16 august 1977, Lisa Marie Presley, care avea 9 ani, a devenit moştenitoare a averii tatălui său alături de bunicul său, Vernon Presley, şi bunica, Minnie Mae Hood Presley. În urma decesului bunicilor ei paterni, în 1979 şi 1980, Lisa Marie Presley a devenit unica moştenitoare, dreptul de administrare, până la împlinirea vârstei de 18 ani, revenindu-i mamei sale.

Lisa Marie Presley a fost membră a Bisericii Scientologice (din care s-a retras oficial în 2016), unde l-a cunoscut pe primul ei soţ, Danny Keough, cu care s-a căsătorit în 1988. Cuplul a avut doi copii: Riley, născută în 1989, şi Benjamin, născut în 1992, dar care a murit în 2020. Lisa Marie şi Danny Keough au divorţat în 1994, potrivit www.imdb.com.

La 26 mai 1994, s-a căsătorit cu Michael Jackson. Mariajul celor doi a fost permanent în atenţia presei, până la divorţul din ianuarie 1996. În 1995, a apărut în videoclipul piesei „You Are Not Alone”, alături de Michael Jackson.

Şi-a adorat tatăl, care o lua cu el la concerte. Dar copilăria i-a fost marcată de destinul tragic al regelui rock’n roll. ”Mi-l amintesc ca tată, dar a fost un tată foarte interesant”, povestea artista în emisiunea ”Good Morning America” în 2009. Trecând printr-o depresie în adolescenţă, a început să consume substanţe interzise, dar la 18 ani a reuşit să renunţe şi să se dedice muzicii.

După divorţ, Lisa Marie a semnat un contract cu o casă de discuri şi s-a implicat în proiecte legate de reşedinţa tatălui său de la Graceland. La comemorarea a 20 de ani de la moartea lui Elvis, în 1997, Lisa Marie a apărut într-un „duet” alături de marele cântăreţ – un mixaj al melodiei „Don’t Cry Daddy”.

S-a căsătorit, în 2002, cu actorul Nicholas Cage, dar relaţia s-a destrămat după câteva luni. În 2006, a urmat cea de-a patra căsătorie a cântăreţei, cu producătorul Michael Lockwood, cu care are două gemene – Harper şi Finley – şi de care s-a separat în 2016.

În 2003, a lansat albumul „To Whom It May Concern”, una dintre cele mai bune apariţii discografice ale anului. La două luni de la lansare, a plecat în turneu de promovare în Marea Britanie. Doi ani mai târziu a lansat „Now What”, album care a intrat în Billboard 200, iar single-urile „Idiot” şi „Shine” au devenit hituri.

Un nou album – „Storm & Grace” – a fost lansat în 2012 şi vândut în peste 9.000 de exemplare în prima săptămână. Şi acest material discografic a intrat în US Billboard Rock.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.