Limbaj de mahala în PSD! Omul lui Ciolacu a fost suspendat din funcție! Cuvinte incredibile spuse de fostul ministru al culturii 3
Ultima Ora Politic

Limbaj de mahala în PSD! Omul lui Ciolacu a fost suspendat din funcție! Cuvinte incredibile spuse de fostul ministru al culturii

Lucian Romaşcanu a fost suspendat din funcţia de purtător de cuvânt al PSD, a declarat liderul partidului, Marcel Ciolacu.

Purtătorul de cuvânt al PSD Lucian Romaşcanu şi-a cerut public scuze, după ce a fost înregistrat folosind un limbaj vulgar înaintea conferinţei de presă pe care a susţinut-o la sediul PSD, neştiind că microfoanele lavalierei sunt pornite.

El a adăugat că era totuşi „în spaţiu privat” şi „într-o conversaţie privată” care nu ar fi trebuit să fie făcută publică. Acesta a mai spus că această scăpare de limbaj a venit pe fondul demisiilor din partid din ultima perioadă.

Reacţia acestuia vine după ce după ce Lucian Romaşcanu a avut o scăpare de limbaj, înaintea conferinţei de presă pe care a susţinut-o vineri la sediul PSD. Acesta a afirmat, fără să ştie că microfoanele sunt pornite, „Ăsta e sfârşitul unei frumoase prietenii. O să primească o p… în c… toţi”, potrivit unei înregistrări difuzate de Epoch Times.

„Azi (vineri – n.r.), înaintea conferinţei de presă, pe un fond încărcat, se pare că am avut o scăpare de limbaj pe care o regret. În contextul plecărilor din partid am avut o reacţie exagerată care, totuşi, fiind în SPAŢIU PRIVAT şi într-o CONVERSAŢIE PRIVATĂ, n-ar fi trebuit să fie făcută publică.

A fost făcută publică şi, în consecinţă, îmi prezint SCUZELE de rigoare”, a scris Lucian Romaşcanu pe Facebook.

Limbaj de mahala în PSD! Omul lui Ciolacu a fost suspendat din funcție! Cuvinte incredibile spuse de fostul ministru al culturii 4

„Azi, înaintea conferinţei de presă, pe un fond încărcat, se pare că am avut o scăpare de limbaj pe care o regret.

În contextul plecărilor din partid am avut o reacţie exagerată care, totuşi, fiind în SPAŢIU PRIVAT şi într-o CONVERSAŢIE PRIVATĂ, n-ar fi trebuit să fie făcută publică.

A fost făcută publică şi, în consecinţă, îmi prezint SCUZELE de rigoare.

Repet, dacă a existat o ieşire nepotrivită, aceasta a fost exclusiv generată de traseiştii acestei perioade.

Respect presa, am peste 20 de ani de muncă în această industrie, îi asigur şi pe această cale pe jurnalişti de tot respectul meu.

Mulţumesc pentru înţelegere!

PS înţeleg blamul politic al celor din PNL în special, e campanie. Sunt convins că dumnealor, în spaţiu privat, îşi aleg cu mare grijă cuvintele…”, a spus Romașcanu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.