Liberalii cu toate armele înaintea Guvernului după rectificarea bugetară. ”Este inadmisibil”
Ultima Ora Politic

Liberalii cu toate armele înaintea Guvernului după rectificarea bugetară. ”Este inadmisibil”

Liberalii cu toate armele înaintea Guvernului după rectificarea bugetară. ”Este inadmisibil”

Liberalii au explodat, după ce Guvernul a adoptat rectificarea bugetară fără a mai aștepta avizul CSAT. Cei de la PNL vor solicita Avocatului Poporului să sesizeze Curtea Constituțională, o solicitare asemănătoare făcând și președintele Klaus Iohannis.

”Este inadmisibilă decizia Guvernului de a adopta o rectificare bugetară cu încălcarea legii și a decizilor anterioare ale CSAT și un abuz de putere fără precedent.

Bugetul de stat este folosit de PSD ca o armă politică împotriva instituțiilor care nu i se subordonează lui Liviu Dragnea. Jocul iresponsabil pe care actualul Guvern îl face pe marginea siguranței naționale pune în pericol atât angajamentele și imaginea României în plan extern cât și încrederea de care beneficiem ca țară sigură în această regiune.

În mod sistematic PSD sfidează ordinea instituțională a României și nu încetează de aproape 2 ani de zile să încerce subminarea instituției prezidențiale cu orice prilej. În acest caz, adoptă o retorică de un cinism deșănțat, folosindu-se de necesitatea plății salariilor și pensiilor drept pretext pentru acest demers politic.

Amintim faptul că încă de la începutul anului, când PNL a atras atenția că bugetul de stat pe anul 2018 este unul prost făcut, iar alocările bugetare nu acoperă toate cele 12 luni ale anului, reprezentanții PSD susțineau exact contrariul! La acel moment ministrul Finanțelor afirma că toate aceste sume sunt bugetate integral și sigure. Astăzi putem constata impostura desăvârșită a ministrului Eugen Teodorovici.

Partidului Național Liberal va înainta Avocatului Poporului o sesizare pentru a contesta la Curtea Constituțională ordonanța privind rectificarea bugetară, emisă fără avizul CSAT solicitat de legea în vigoare”, arată PNL, într-un comunicat de presă.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii