Halucinant! Lia Olguța Vasilescu a găsit vinovații pentru crimele din Caracal: #Rezist 1
Olguța Vasilescu
Ultima Ora Justiție Politic Social

Halucinant! Lia Olguța Vasilescu a găsit vinovații pentru crimele din Caracal: #Rezist

Vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu susține că procurorul de la Caracal, care i-ar fi împiedicat pe polițiști să între în locuită criminalului înainte de ora 06.00, face parte din mișcarea #Rezist.

Olguța Vasilescu se folosește în mod cinic de drama de la Caracal pentru a atacă și compromite mișcarea #Rezist.

„Când faci referendum că să nu mai poată fi amnistiati corupții, dar nu ai nicio problema cu criminalii, pedofilii, răpitorii de copii, de ce te-ar miră că un procuror se mișcă imediat pentru o ‘suspiciune rezonabilă’ de abuz în serviciu sau pe la vreo adopție internațională, dar nu consideră atât de importantă o posibilă crimă încât să pună în aplicare un mandat de percheziție pe care îl și obținuse? Și dacă mai afli că procurorul e #rezist, ai tabloul complet!

Asta că să nu mai amintim că, în România, performanțele ‘organelor’ sunt invers proporționale față de bugetele acordate cu atâta dărnicie…

Șeful poliției naționale spune că polițiștii au cerut imperativ procurorului să intre urgent în casă respectivă, dar nu au fost lăsăți până la ora 6 dimineață, deși legea le permitea. Șefii poliției pleacă toți acasă. Pe cât facem pariu că procurorul rămâne și nu va răspunde niciodată?”, a scris Olguța Vasilescu pe Facebook.

Într-o altă postare, Olguța Vasilescu acuză PNL, USR și pe Klaus Iohannis că au blocat legea care le permitea polițiștilor să între în casă criminalilor. „PNL, USR și Klaus au blocat încă o lege vitală… Securiștii nu știu să lucreze decât pe baza de protocoale. Legea îi cam încurcă…”, a scris Vasilescu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.