Lovitură cruntă pentru Viorica Dăncilă. Marți va fi trădată în Parlament. Plan ascuns al baronilor PSD
PSD explodează de ciudă! Constituția va fi modificată. Sunt vizate alegerile anticipate
Ultima Ora Politic

Lecții pentru Guvernul Dăncilă. Cum să țină ratele românilor sub control

Avocatul Gheorghe Piperea, fost consilier onorific al premierului Mihai Tudose, este unul dintre criticii duri ai Guvernului Dăncilă. Acesta ține să precizeze ce măsuri ar putea lua oamenii aflați la putere pentru a veni în sprijinul românilor cu rate la bancă. Gheorghe Piperea este deranjat de faptul că tot ceea ce face Guvernul este să măcelărească legile justiției.

„Ca o invitatie adresata opozitiei progresiste si neo-marxiste sa ia ghioaga si sa amentinte din nou cu palituri crancene si cu puscaria, puterea guvernamentala se pregateste de noi legi si ordonante ale justitiei.

Puscarie si anti-puscarie pe paine, asta e ce vom avea cam tot anul acesta electoral.

In loc sa o dea in bara cu asa-zisa ordonanta a lacomiei, cel putin pe partea cu bancile lenese (foste lacome), guvernul ar face, probabil, o buna miscare daca, de urgenta, ar adopta legile anticamatarie si modificarile propuse de noi la legea darii in plata, pentru a o face inevitabila de catre instantele militante. Si daca, in plus, daca guvernul, tot de urgenta, ar modifica OUG nr.50/2010, declupand creditele populatiei de riscantul si manipulabilul robor si cuplandu-le de dobanda de referinta a BNR (care se calculeaza de o institutie publica, si nu de cateva banci comerciale monopoliste).

E singurul mod de a “injumatati ratele romanilor” (expresie a ministrului de finante) si de a salva de la faliment personal o treime din clasa de mijloc a Romaniei.

Nu sunt, insa, deloc optimist. Cele spuse in paragraful de mai sus nu intra in logica electorala a anului 2019, care e despre puscarie, catuse si controlul serviciilor secrete asupra coloniei. Dupa aceasta pacla deasa e nimicul”, scrie Piperea pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.