Laura Codruța Kovesi declarație care îi dă fiori Adinei Florea. ”Am primit amenințări” 1
Ultima Ora Justiție

Laura Codruța Kovesi declarație care îi dă fiori Adinei Florea. ”Am primit amenințări”

Fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, a ieșit de la audierea de la Înalta Curte de Casație și Justiție, acolo unde a fost audiată pentru revocarea controlului judiciar impus în dosarul în care este cercetată pentru repatierea lui Nicolae Popa din Indonezia, ca urmare a unei plângeri depuse de Sebastian Ghiță.

„Am dat o declaratie, am explicat motivele de nelegalitate pentru care se impunea să fac această declarație. Avocatul meu a prezentat motivele, a participat un procuror de la ÎCCJ , dar ce s-a întâmplat în sala de judecată nu vă pot spune. Am făcut o contestație în care am arătat că măsura nu a îndeplinit condițiile legale și mi-am motivat argumentele în acest sens. Nu vă pot spune ce s-a întâmplat în sala de judecată”, a declarat Kovesi.

Laura Codruţa Kovesi a explicat, miercuri, la ieşirea de la ÎCCJ, unde a contestat măsura controlului judiciar, de ce beneficiază în continuare de maşină de lux şi protecţie de la SPP, deşi nu mai este şefa DNA de mai bine de 8 luni.

„Protecţia este faţă de faptul că am primit numeroase ameninţări. Am trimis şi copii după mesajele primite. CSAT a decis că trebuie să beneficiez în continuare de protecţie”, a declarat fosta şefă a DNA.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.