Simona Halep a câștigat! O nebunie de meci!
Sport Ultima Ora

La ce oră va juca Simona Halep în primul meci din turneul de la Cincinnati

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) începe drumul la turneul WTA de la Cincinnati miercuri spre joi, 15-16 august, de la ora 02:00, cu un meci pe terenul central împotriva australiencei de origine croată Ajla Tomljanovic (25 de ani, locul 58 mondial).

La trei zile după ce a ridicat deasupra capului trofeul de la Montreal, liderul mondial revine pe teren în tentativa de a-şi apăra finala jucată în 2017 şi pierdută în doar 55 de minute, 1-6, 0-6, cu iberica Garbine Muguruza. Calificată direct în turul al doilea, Simona va da peste Ajla Tomljanovic, nimeni alta decât jucătoarea care a eliminat-o, în trei seturi, pe Irina Begu în manşa inaugurală a competiţiei din Ohio. Meciul a fost programat de organizatori la ora 02:00, pe cea mai mare arenă de la Cincinnati, după partidele Alexander Zverev – Robin Haase, Lesia Tsurenko – Garbine Muguruza şi Mischa Zverev – Grigor Dimitrov, scrie Mediafax.

Va fi a doua întâlnire directă dintre cele două jucătoare, după cea din 2010, din Fed Cup, când Halep învingea dramatic, 6-7, 6-1, 7-6, dar şi al 49-lea meci pe care Simona îl va juca în 2018.

Iar Halep nu e singura reprezentantă a României care va juca miercuri la Cincinnati. De la ora 18:00, pe Terenul 3, Marius Copil are un meci de gală contra croatului Marin Cilic, locul 7 ATP.

Ceva mai târziu, în jurul orei 22:30, Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer îi vor înfrunta pe americanii Sam Querrey şi Rajeev Ram într-un meci care contează pentru turul al treilea al probei de dublu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.