Kovesi e pregătită să urce în avion. Nu mai este scăpare pentru Dragnea și Tudorel 1
Ultima Ora Justiție

Kovesi e pregătită să urce în avion. Nu mai este scăpare pentru Dragnea și Tudorel

Laura Codruta Kovesi a ajuns la aeroport, pentru a pleca spre Bruxelles, la scurt timp dupa ce a fost audiata vineri de Adina Florea, la Sectia pentru anchetarea magistratilor, in dosarul in care fosta sefa a DNA are calitatea de suspect.

Kovesi a fost filmata la coada de imbarcare in avion de Antena 3. Ea nu a dorit sa vorbeasca cu angajatii acestui post TV.

Fosta sefa a DNA a fost audiata, anterior, la Sectia pentru anchetarea magistratilor, unde a fost informata ca are calitatea de suspect, iar acuzatiile sunt abuz in serviciu, marturie mincinoasa si luare de mita.

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi a declarat, vineri, la iesirea de la Parchetul General, ca va merge mai departe in ceea ce priveste candidatura sa la sefia Parchetului European si se va prezenta la audierea de pe 26 februarie din Parlamentul European.

Ea a precizat ca acest dosar aflat pe rolul Sectiei de investigare a magistratilor, care vizeaza aducerea in tara a fostului sef al FNI Nicolae Popa, ii poate afecta candidatura la Parchetul European.

”Cu siguranta va fi o afectare a candidaturii pe care o parcurg in acest moment. Eu voi merge mai departe. Ma voi prezenta la audierea din 26 februarie in Parlamentul European, asa cum am fost chemata. Pana atunci mai sunt de parcurs niste etape de catre candidati. Le voi parcurge si pe acelea”, a spus Kovesi.

In opinia ei, nu este nicio coincidenta ca acest dosar deschis pe numele ei apare odata cu anuntarea candidaturii sale la sefia Parchetului European.

”Nu este nicio coincidenta. De doi ani si jumatate sunt hartuita. Plangeri penale, actiuni disciplinare. Am 4 actiuni disciplinare, am 18 dosare penale. Nu sunt singura in aceasta situatie. Toti cei care si-au facut treaba in magistratura au probleme. Presedinta Inaltei Curti are actiune disciplinara, membrii din CSM care au fost vocali sunt cercetati disciplinar. Procurori si judecatori care au comentat despre legile Justitiei sunt cercetati disciplinar”, a aratat ea.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii