Kovesi dorită în Republica Moldova. ”Laura, nu ai loc la București? Vino la Chișinău! ” 1
Ultima Ora Politic

Kovesi dorită în Republica Moldova. ”Laura, nu ai loc la București? Vino la Chișinău! ”

Dorin Chirtoacă, fostul primar al Chişinăului, a publicat un mesaj pe Facebook prin care o invită pe fosta șefă DNA, Laura Codruţa Kovesi, să-și continue activitatea în Republica Moldova. 

Luni, internetul a fost asaltat de mesaje în legătură cu acțiunea preşedintelui Klaus Iohannis care a semnat decretul de demitere din funcţie a procurorului-şef al DNA, Laura Codruța Kovesi.

Printre oamenii publici care și-au exprimat un gând în acest sens, s-a aflat și fostul primar al Chișinăului, Dorin Chirtoacă. Acesta i-a transmis lui Kovesi că o așteaptă în Moldova dacă „nu are loc” în București.

Redăm integral mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Dorin Chirtoacă: 

Laura, nu ai loc la București? Vino la Chișinău
Dacă se face Unirea, se rezolva și restul problemelor.

O revocare, anunțată prin purtător de cuvântamintește de comunicatele PCR date prin prezentatorii de știri. Poate nu revocare, poate promovare sau o altă acțiune cu caracter politic de nivel de șef de stat ar fi trebuit  urmeze?

Ar fi fost mai bărbăteștedacă venea alături de Kovesi la DNA semna de față cu ea revocare, precizând  e obligat de CCR  o facă, dar îi era alături și pe loc mai putea semna un decret de numire a  în altă funcție, chiar mai înaltaîn același domeniu sau unul apropiat. Dar așa, s-a ascuns în spatele unui comunicat de presă.

Mai ia Klaus Iohannis al doilea mandat? La modul cum a avut loc „executarea”, semnarea și anunțarea „sentinței”, Laura poate candida cu succes la Președinția României în 2019!

Kovesi dorită în Republica Moldova. ”Laura, nu ai loc la București? Vino la Chișinău! ” 2

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.