Exclusiv. Au mințit bătrânii. PSD nu a indexat pensiile doi ani la rând, în mod ilegal. Cazul se află la Curtea Constituțională
Ultima Ora Politic

Klaus Iohannis SPULBERĂ Guvernul Dăncilă. ”Românii vor lideri cinstiți și responsabili”

Klaus Iohannis SPULBERĂ Guvernul Dăncilă. ”Românii vor lideri cinstiți și responsabili”

Klaus Iohannis atacă din nou Guvernul Dăncilă, acuzându-l că nu își respectă promisiunile față de români. Președintele României este nemulțumit de situația din țara noastră, și cere guvernanților să se ridice la înălțimea Centenarului.

„Românii așteaptă o guvernare la înalțimea moștenirii, vor lideri cinstiți, responsabili și nu pentru interesele lor vremelnice. E timpul să înțeleagă acest lucru și majortatea politică și guvernamentală. Celebrăm centenarul într-o perioadă tumultoasă, iar unele abordări populiste și demagogice au semănat discordie. Spiritul națiunii e însă viu și s-a manifestat în susținerea fără echivoc în fața oricăror încercări de a pune în pericol principiile și valorile. A fi român echivalează acum cu a fi european. Nimeni nu are dreptul de a contesta lucrurile care fac parte din fibra națională. Domnilor parlamentari și guvernanți, ascultați vocea românilor, recuplați-vă la interesele naționale, ridicați-vă la înălțimea Centenarului și nu îl dezonorați”, a spus Klaus Iohannis.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.