Războiul interlopilor! Klaus Iohannis dă lovitura de grație PSD!
Războiul interlopilor! Klaus Iohannis dă lovitura de grație PSD! ”
Ultima Ora Politic

Klaus Iohannis reacție la clanurile de interlopi. ” Au pus cizma pe gâtul justiției din România!”

Klaus Iohannis consideră că principalul vinovat pentru incidentele dintre interlopi este PSD, raportându-se atât la actuala majoritate din Parlament, cât și la guvernările anterioare.

„Este un fenomen pe care îl observăm cu îngrijorare, dar în același timp putem să vedem că există o precupare serioasă și intensă și la Interne și la marile parchete și la ministerul Justiției.

Însă trebuie să vedem lucrurile așa cum sunt: nu putem repara de pe o săptămână pe alta ce s-a stricat în 30 de ani.”, a declarat Klaus Iohannis.

Președintele Iohannis spune că vinovate pentru incidentele dintre interlopi sunt fostele guvernări PSD, dar și actuala majoritate social-democrată din Parlament.

Klaus Iohannis reacție la clanurile de interlopi. ” Au pus cizma pe gâtul justiției din România!” 5

”Dacă vreți să fiu mult mai concret și mai acid politic, să ne amintim, cu tristețe, de cei trei ani de guvernare PSD, în care PSD-ul a încercat cu toată forța să distrugă legile justiției, să pună cizma pe gâtul justiției din România, să-i apere pe penali în detrimentul oamenilor cinstiți. Asta se vede acum pe străzi.

Actualul Guvern vine cu măsuri, dar, când ajunge în Parlament, este aceeași majoritate PSD-istă care încă se opune la reformele necesare în domeniul justiției.

Vom merge mai departe și vom găsi soluțiile care se cuvin pentru ca infractorii să fie la pușcărie și oamenii cinstiți să fie apărați de instituțiile statului, nu invers, cum am avut tendința în anii de guvernare PSD-istă”, a mai declarat Klaus Iohannis.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii