Klaus Iohannis participă la avanpremiera filmului ”România neîmblânzită”. VIDEO 1
Ultima Ora Exclusiv Politic

Klaus Iohannis participă la avanpremiera filmului ”România neîmblânzită”. VIDEO

Klaus Iohannis participă la avanpremiera filmului ”România neîmblânzită”. VIDEO

Președintele României va participa în această seară de la ora 19.40 la avanpremiera de gală filmului documentar ”România neîmblânzită”, la sala Mare a Teatrului Național, ”Ion Luca Caragiale” din București.

În inima Europei există o viaţă naturală fabuloasă: o explozie a sălbăticiei, care reprezintă căminul a nenumărate vietăţi. Munţii, pădurile străvechi, apele nesfârşite, toate acestea găzduiesc creaturi de referinţă pentru bătrânul continent. Sunt ţinuturi ale frumuseţii şi sălbăticiei unde destinele sunt dictate de anotimpuri. Creaturi parcă desprinse din legendă trăiesc în libertate, aici animalele se luptă pentru supravieţuire. Iar „România neîmblânzită” va dezvălui toate aceste poveşti incredibile.

Transilvania Film lansează pe 13 aprilie în cinematografe „România neîmblânzită”, un proiect unic, care doreşte să dezvăluie frumuseţea sălbatică a României, o frumuseţe nealterată, aproape magică, însă extrem de fragilă. Victor Rebengiuc, unul dintre cei mai titraţi şi iubiţi actori de la noi, este vocea care narează acest film despre spectacolul naturii.

„Românianeîmblânzită”, această călătorie vizuală dezvăluie un an din vieţile variatelor plante, insecte şi animale de pe teritoriul României, şi trecerea lor prin toate cele 4 anotimpuri, încă prezente în ţara noastră.

Filmul este susţinut de Auchan Retail România, de ONG-ul de mediu The European Nature Trust şi realizat de casa de producţie britanică Off the Fence. Distribuitorul filmului în România este Transilvania Film. Premiera în cinematografele din întreaga ţară va avea loc în data de 13 aprilie 2018.

Șeful statului este un pasionat al sporturilor și al drumețiilor, adesea fiind văzut la schi sau plimbându-se pe munte.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.