Iohannis, întâlnire în România cu Președintele Republicii Arabe Egipt, Abdel Fattah El-Sisi
Ultima Ora Politic Social

Klaus Iohannis, mesaj pentru militarii români răniți în Afganistan: Le urez însănătoșire grabnică și multă putere să treacă cu bine peste aceste momente critice

Președintele Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă, un mesaj pentru cei patru militari români care au fost răniți într-o explozie în Afganistan. 

Printr-un comunicat publicat pe site-ul Administrației Prezidențiale, șeful statului le-a urat însănătorșire grabnică celor patru militari și a precizat că este alături de familiile acestora.

„Gândurile mele se îndreaptă astăzi către militarii români răniți în timpul misiunii pe care o desfășoară în Afganistan. Le urez însănătoșire grabnică și multă putere să treacă cu bine peste aceste momente critice. De asemenea, familiilor militarilor noștri le transmit că sunt alături de ele și le asigur că cei dragi primesc cele mai bune îngrijiri medicale.

Militarii români dau dovadă întotdeauna de profesionalism, iar dedicarea cu care își desfășoară activitatea în teatrele de operații contribuie la menținerea păcii și securității internaționale”, a transmis Klaus Iohannis.

Patru militari români au fost răniți în teatrele de operaţiuni din Afganistan. Convoiul de vehicule blindate în care se aflau soldaţii noştri a fost atact cu un dispozitiv explozibil de insurgenţi, în Provincia Kandahar. Militarii români se află la spital, în stare stabilă, anunţă Ministerul Apărării Naționale. Cei patru tineri erau în misiune împreună cu colegii lor. Insurgenţii au atacat convoiul dar infanteriștii români şi americani au ripostat şi au oprit asaltul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.