Klaus Iohannis își spulberă adversarii. Dăncilă nu are nicio șansă 1
Ultima Ora Politic Prezidențiale 2019

Klaus Iohannis își spulberă adversarii. Dăncilă nu are nicio șansă

Klaus Iohannis spulerbă toate sondajele. Se pare că președintele este din ce în ce mai mult în grațiile românilor pentru un alt mandat la președinția României. Dăncilă este lovită dur, PSD-ul este în cădere liberă.

Un sondaj realizat de Socio Data ne arată faptul că în cursa pentru alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis defilează în primul tur, dar pentru locul 2 este o bătălie acerbă, conform propolitica.ro

Conform sondajului, Klaus Iohannis ar obține 40% în primul tur. Pe locul secund o regăsim pe Viorica Dăncilă, cea care este într-o ușoară creștere și ar ajunge la un scor de 19%. O analiză pentru județul Bistrița-Năsăud, în cel mai scurt timp.

Surpriza vine din partea lui Mircea Diaconu, care ar fi ajuns deja la 16%, deși a intrat în cursă cel mai târziu.

Pe locul 4 se clasează Dan Barna, cu 15%, iar pe locul 5 este Theodor Paleologu cu 5%. Pe locul 6 este Kelemen Hunor cu 3%, iar 6% ar vota cu un alt candidat.

Conform sondajului, 33% consideră că Viorica Dăncilă va ajunge în turul II, în timp ce doar 30% consideră că Dan Barna va fi în turul II.

Sondajul a fost realizat în perioada 16-20 septembrie 2019, prin interviuri telefonice, pe 1070 de subiecți, cu o eroare tolerată de +/- 3%.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.