Klaus Iohannis a făcut ANUNȚUL. Pericol pentru PSD și ALDE. Se naște o nouă FORȚĂ politică 1
Ultima Ora Exclusiv Politic

Klaus Iohannis a făcut ANUNȚUL. Pericol pentru PSD și ALDE. Se naște o nouă FORȚĂ politică

Klaus Iohannis a făcut ANUNȚUL. Pericol pentru PSD și ALDE. Se naște o nouă FORȚĂ politică

Președintele Klaus Iohannis este total dezamăgit de actuala coaliție care guvernează România, PSD și ALDE despre care spune că nu duce țara într-o direcție așa cum ar trebui.

Șeful statului și-ar dori ca în viitor să apară pe scena politică o nouă Coaliție responsabilă care să înțeleagă nevoia modernizării legislației în România.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că „o coaliţie responsabilă” care înţelege „nevoia modernizării legislaţiei” în domeniul securităţii naţionale este un scenariu pe care şi-l doreşte şi are speranţa că va deveni realitate.

Newsteam.ro a aflat că deja pe scena politică se poartă discuții între liderii formațiunilor cu orientare de dreapta, PNL,USR și Mișcarea România Împreună,pentru ca în scurt timp să se realizeze o Coaliție care să poată să o înfrângă pe cea care guvernează acum PSD-ALDE.

” Sunt discuții la nivel de lideri. Toți înțeleg că este nevoie de o forță de dreapta care să se opună cu succes PSD-ALDE. Eu sper că nu vor fi mari probleme și orgolii politice pentru a porni împreună cu toții. Această nouă Alinață îl va avea la nul candidat pe Klaus Iohannis”,ne-au spus surse din cadrul partidelor care discută formarea polului politic de dreapta.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.