Judecătorii i-au dat dreptate lui ÎPS Teodosie. Au anulat o amendă primită în pandemie 1
Justiție Ultima Ora

Judecătorii i-au dat dreptate lui ÎPS Teodosie. Au anulat o amendă primită în pandemie

ÎPS Teodosie a câștigat procesul cu Poliția Română după ce a ieșit din izolare pentru a săvârși slujba din 24 ianuarie iar amenda de 1.000 de lei a fost anulată.

ÎPS Teodosie, a fost amendat de către Poliția din Constanta că nu a respectat măsura izolării la domiciliu.

Înaltul prelat a câștigat procesul cu Poliția Română, iar magistrații i-au anulat și amenda de 1.000 de lei.

Judecătoria Constanţa a decis să admită în partea plângerea formulată de Teodosie Petrescu împotriva Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

 „Anulează în parte procesul verbal seria PF nr. 0089507 din data de 24.01.2022, cu referire la contravenţia prevăzută şi sancţionată de art. 65 lit. i) şi art. 66 lit. b) din Legea nr. 55/2020, pentru care s-a aplicat sancţiunea amenzii contravenţionale în cuantum de 1.000 lei. Menţine în rest procesul verbal ca legal şi temeinic.

Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel de depune la Judecătoria Constanţa”, se arată în minuta instanţei.

 Articolul 65, litera I din Legea 55/2020 se referă la „desfăşurarea de către organizatori a unor mitinguri, demonstraţii, procesiuni, concerte sau a altor tipuri de întruniri, în spaţii deschise, ori a unor întruniri de natura activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice, religioase, sportive sau de divertisment, în spaţii închise, cu nerespectarea măsurilor stabilite conform art. 5 alin. (3) lit. a”.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.