Jaf la o bijuterie din Timișoara
Jaf la o bijuterie din Timișoara
Social Ultima Ora

FOTO. Jaf la o bijuterie din Timișoara. Un hoț a furat 2 lanțuri de aur. Patronul oferă recompensă

Un jaf a a vut loc la o bijuterie din Timișoara. Hoțul a reușit să fure două lănțișoare de aur.

Patronul bijuteriei a făcut publică fotografia hoțului și anunță că va oferi o recompensă celui care îl gășește pe infractor.

Bărbatul a intrat în bijuterie marţi, când înăuntru nu se aflau clienţi. A cerut să vadă două lanţuri din aur, pretinzând că doreşte să cumpere o bijuterie.

La un moment dat le-a luat şi a încercat să fugă. Proprietarul bijuteriei a încercat să îl oprească, dar hoţul i-a pulverizat săray paralizant în faţă, apoi a dispărut.

”La data de 20.02.2024, în jurul orei 13:00, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a pătruns într-un magazin de bijuterii de pe strada Coriolan Bredicianu din Timişoara şi a sustras 2 lanţuri de aur, iar la ieşirea din magazin cand proprietarul a plecat în urmărirea acestuia, ar fi pulverizat în direcţia proprietarului cu spray iritant lacrimongen.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt, depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei şi dispunerea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Timiş.

El a furat bijuteriile
El a furat bijuteriile

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.