Ironie maximă. Ponta îl salută pe Dragnea din America
Ultima Ora Politic

Ironie maximă. Ponta îl salută pe Dragnea din America

Victor Ponta și europarlamentarul Laurențiu Rebega se află de câteva zile într-un turneu în SUA, după cum se vede din fotografiile publicate pe pagina de facebook a europarlamentarului.

”De luni împreună cu președintele #PRORomania , Victor Ponta, mă aflu în SUA unde am avut întâlniri cu importanți membri ai congresului pentru România și nu numai. Am discutat despre parteneriatul strategic, energie și viza waiver”, scrie Rebega pe contul său de socializare, menționând că delegația Pro România a avut întâlniri cu mai mulți congresmeni: Devin Nunes, Robert Aderholt, Francis Rooney, Jackie Walorski și Mike Rogers.

Fotografiile apar ca o replică la scandalul iscat de faptul că Liviu Dragnea nu a participat la Micul Dejun cu Rugăciune de la Washington, deși PSD Teleorman s-a lăudat că președintele PSD va da ”o nouă lovitură internațională”, care însă nu a mai avut loc. Între timp, Ponta și Rebega chiar se aflau în Statele Unite unde aveau discuții cu diverși oficiali, iar Victor Ponta a fost prezent la Micul Dejun cu Rugăciune din capitala SUA.

În fotografie, Ponta și Rebega apar alături de Devin Nunes, cel care a fost prezent anul trecut în România ca trimis al SUA, fiind șef al delegației formate din membrii ai Congresului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.