Florin Iordache îl ia la mișto pe Iohannnis. Referendumul nu îl sperie
Ultima Ora Politic

Iordache îl acuză pe Iohannis că își face campanie. ”Să ne spună cum este cu casele”

Florin Iordache a declarat, miercuri, că poate președintele Klaus Iohannis va lămuri opinia publică cum este cu „banii luați abuziv pe casele de la Sibiu”. Reacția deputatului PSD vine după ce șeful statului a afirmat că prioritatea zero a PSD este„albirea dosarelor” liderilor partidului, scrie mediafax.ro

„E o temă pe care Președintele e acum în campanie. Pot să-l înțeleg că e acum în campanie și tema predilectă de campanie e aceasta cu dosarele, cu corupția ș.a.m.d. Poate ne lămureșlte cum e cu casele, cu banii luați abuziv pe casele de la Sibiu”, a afirmat Florin Iordache, miercuri, la Parlament

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că „albirea dosarelor liderilor PSD continuă să fie prioritatea zero” și nu bugetul de stat pentru 2019. El a adăugat că va retrimite la reexaminarea de către Legislativ a Legii.

Un dosar a fost deschis de procurorii PÎCCJ, după o plângere depusă de Lumea Justiţiei împotriva notarului din Sibiu, Radu Gabriel Bucşă, şi a soţilor Carmen şi Klaus Iohannis. Sesizarea a fost depusă în legătură cu demersul prin care cuplul prezidenţial a intrat, începând cu 1999, în posesia a două imobile în centrul Sibiului. Imobilele aparţineau statului român şi erau administrate de Primăria Sibiului, care a fost condusă în perioada iulie 2000 – noiembrie 2014 de Klaus Iohannis.

Carmen Iohannis a fost audiată, săptămâna trecută, de procurorii de la Parchetul General în dosarul privind imobilele familiei Iohannis, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Soția președintelui a fost audiată în data de 6 februarie.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.