Ionel Chiriță: ”Nedreptatea făcută Alexiei mă determină să fiu şi mai hotărât în rezolvarea situației copiilor din Hârșova!” 1
Ultima Ora Politic

Ionel Chiriță: ”Nedreptatea făcută Alexiei mă determină să fiu şi mai hotărât în rezolvarea situației copiilor din Hârșova!”

Am continuat discuţiile cu hârşovenii despre ce voi face din poziţia de primar pentru ca viaţa lor să se schimbe în bine, mergând din poartă în poartă.

Fac aceat lucru cu mare plăcere şi mă bucur să constat că cei mai mulţi cetăţeni vor vota pentru o schimbare.

Zilele trecute am întâlnit o fetiţă de clasa a şaptea pe care am întrebat-o ce medie generală a avut anul trecut.

Am simţit o mare bucurie când am auzit că ea, Alexia Nicole, a terminat clasa a şasea cu media 10 (zece)! Curiozitatea m-a împins să o întreb cu ce notă a terminat clasa a cincea, iar răspunsul, cu o voce care arăta o siguranţă de sine, a venit promt: cu media 10 (zece).

După această reală bucurie, după ce am felicitat-o din suflet pe micuța premiantă, Alexia mi-a spus că nu a primit bursă în clasa a şasea şi nici în a cincea, deşi acordarea burselor (de performanţă, de merit, de studii şi sociale) este obligatorie prin lege din ianuarie 2019!…

Am fost șocat să aud așa ceva, bucuria mi s-a transformat în indignare.

I-am făgăduit că așa ceva nu se va mai întâmpla.

În zilele care au urmat , după ce am întâlnit zeci de copii, din ciclul gimnazial şi liceal, care au încheiat anul trecut cu media zece sau cu mult peste nouă și care de asemenea nu au primit burse, am fost fost cuprins de revoltă și am decis să schimb această situație pentru totdeauna în Hârșova!

 

Dragi copii şi părinţi,

Ca Primar voi corecta aceste nedreptăţi!

Vreau să recompensez, din poziţia de primar, rezultatele voastre școlare şi sacrificiile părinţilor voştrii. Acest crez mă va mobiliza şi mai mult în zilele care au mai rămas din campania electorală.

După alegeri, din poziția de Primar, voi sprijini cu burse toți elevii merituoși ai orașului nostru!

Pentru că fără să sprijinim copiii și familiile lor nu vom putea să facem Hârșova mai bună!

Am fost mulți, acum suntem și mai mulți. E timpul schimbării! (Ionel Chiriță)

 

(Material realizat și publicat de NewsTeam.ro, comandat de Chiriță Ionel Candidat Independet. Cod mandatar financiar 24200115)

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.