Klaus Iohannis dă lovitura decisivă. Judecătorii au luat decizia
Ultima Ora Politic

FOTO. Iohannis mesaj subtil adresat Guvernului Dăncilă. ”Curățenia nu au culoare politică”

Iohannis mesaj subtil adresat Guvernului Dăncilă

Klaus Iohannis a participat la evenimentul pilot de curățenie desfășurat cu ocazia Zilei de Curățenie Națională de pe 15 septembrie. Evenimentul pilot are loc în Pădurea Cernica, localitatea Pantelimon, Ilfov. Președintele a spus că el e primul politician care a ieșit să strângă gunoaiele și e convins că și alții o vor face. În plus, el a spus că e nevoie de curățenie și în clasa politică, mai precis în Guvern.

”Primul politician a început și cred că și alți politicieni vor participa, natura și curățenia nu au culoare politică. Curățenia e necesară mai în profunzime (n.r. despre eventuale remanieri guvernamentale).”, a spus Klaus Iohannis.

FOTO. Iohannis mesaj subtil adresat Guvernului Dăncilă. ”Curățenia nu au culoare politică” 1 FOTO. Iohannis mesaj subtil adresat Guvernului Dăncilă. ”Curățenia nu au culoare politică” 2 FOTO. Iohannis mesaj subtil adresat Guvernului Dăncilă. ”Curățenia nu au culoare politică” 3 FOTO. Iohannis mesaj subtil adresat Guvernului Dăncilă. ”Curățenia nu au culoare politică” 4

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.