Iohannis convoacă conducerea PNL. Se pregătește decizia momentului în partidul lui Orban. Mai mulți miniștrii ar putea fi schimbați din Guvern 1
Ultima Ora Politic

Iohannis convoacă conducerea PNL. Se pregătește decizia momentului în partidul lui Orban. Mai mulți miniștrii ar putea fi schimbați din Guvern

Președintele Klaus Iohannis are o întrevedere cu liderii Partidului Național Liberal, marți, de la ora 17, la Vila Lac, au declarat surse din partid, pentru Digi24.ro. 

În PNL nu a fost deloc liniște în ultima perioadă. În ședințele online ale conducerii PNL mai mulți miniștri au fost criticați de parlamentari sau de prim-vicepreședintele Rareș Bogdan. Aceștia au atras atenția în legătură cu proasta comunicare a unor membri din executiv.

Mai mult, Rareș Bogdan a lansat atacuri dure în ultimele zile la adresa unor miniștri sau a unor apropiați ai premierului Ludovic Orban.

Un alt motiv al discuțiilor cu președintele ține de scăderea în sondaje a liberalilor și de pregătirea partidului pentru alegerile din acest an. Conform unor surse din PNL, ultimele sondaje dau partidul la 32% iar trendul este unul de scădere.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.