INCREDIBIL! VIDEO! Teodosie intră în război cu Orban! Ce decizie a luat înaltul prelat 7
Social Ultima Ora

INCREDIBIL! VIDEO! Teodosie intră în război cu Orban! Ce decizie a luat înaltul prelat

ÎPS Teodosie amenință că, dacă pelerinajul de Sf. Andrei va fi interzis, va căuta niște avocați foarte serioși pentru a ataca în instanță decizia, Guvernului.

Teodosie spune că nu este posibil ca laicii să să impună restricții Bisericii.

„Eu voi începe demersurile, îmi caut niște avocați foarte serioși, pentru că, nu putem să fim împiedicați să mergem la vatra noastră părintească, la originea noastră spirituală.

Vom ține toate regulile, este un loc atât de larg acolo.

Este imposibil! Și cum să nu ajungă constănțenii acolo? Dar, eu cred că pot să ajungă toți românii. Este adevărat Apostolul tuturor românilor.

INCREDIBIL! VIDEO! Teodosie intră în război cu Orban! Ce decizie a luat înaltul prelat 8

Aici nu este o sărbătoare locală, este o sărbătoare națională, și chiar a fost pusă în calendar ca sărbătoare națională, sărbătoarea Sfântului Andrei, alături de 1 decembrie, de asemenea sărbătoare națională, care ține de unirea tuturor românilor într-o singură țară.

Eu voi face toate demersurile. Vom merge chiar să ne susținem drepturile noastre de închinători, în instanță. Eu nu mă mulțumesc cu niște restricții care n-au logică și care ne restrâng drepturile noastre de închinători.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii