Teodorovici, promisiuni mari pentru șoferi. Va intra în fondul de rezervă
Teodorovici
Ultima Ora Economic Justiție Politic

Incredibil! Teodorovici instigă la deturnare de fonduri. Ce a putut să spună despre pensii

Disperarea naște lucruri rele! Eugen Teodorovici, de exemplu, a propus ca pensionarii să primească măriri ale veniturilor de la bugetul de stat fără bază legală. Pur și simplu să le crească pensuiile dincolo de ceea ce spune legea pensiilor.

“E provocare pe care eu am să o ridic aici. Pensionarii în general aşteaptă o recalculare. Poate spunem: această grupă de pensii, până la…. ar avea o majorare de aproximativ X la sută, cealaltă grupă, un alt nivel de majorare. Atunci putem aplica o sumă forfetară. Trebuie să îi dau acestui domn pensionar 300 de lei. Nu ştiu dacă e suma de 300 de lei corectă, dar nu aştept până în 2021, îi dau astăzi 150 de lei, deci un procent din suma care anticipez a fi dată în 2021 şi o dăm astăzi. În 2021, când se termină calculul, vedem cum a fost, dacă a fost sau nu a fost corectă. Dacă într-adevăr ia 300, îi dau diferenţa până la 300. Dacă e poate mai puţin, vedem atunci ce facem. Dar ca să primiţi din timp, pentru că oamenii trăiesc astăzi. Corect?”, a afirmat Teodorovici, potrivit News.ro, fiind aplaudat de cei prezenţi.

Exclusiv. Au mințit bătrânii. PSD nu a indexat pensiile doi ani la rând, în mod ilegal. Cazul se află la Curtea Constituțională

”Această provocare a ministrului Finanțelor cheamă Curtea de Conturi la ușă și se poate lăsa cu dosar penal pentru deturnare de fonduri. Nu poți crește pensiile fără bază legală! Mă mir că o spune cu o asemenea seninătate un ministru al Finanțelor”, a declarat pentru NewsTeam Filip Dumitrof, președintele Asociaţiei de Pensionari ”Dreptate şi Adevăr”.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii