Incidente în Piața Victoriei. Protestatarii au atacat jurnaliștii de la Antena 3. Jandarmii au intervenit
Ultima Ora Social

Incidente în Piața Victoriei. Protestatarii au atacat jurnaliștii de la Antena 3. Jandarmii au intervenit

Mai mulţi dintre protestatarii din Piaţa Victoriei au intrat într-un conflict cu membrii unei echipe de filmare ai postului Antena 3, jandarmii intervenind şi identificând câteva persoane care au avut comportament agresiv, împotriva acestora urmând a fi luate măsurile legale.

„În legătură cu incidentul în care mai multe persoane care participau la protestul din Piaţa Victoriei au intrat în conflict cu reprezentanţii unei televiziuni din zonă, Serviciul Informare Relaţii Publice şi cu Publicul face următoarele precizări: persoanele respective au fost identificate şi vor fi luate măsurile legale împotriva acestora pentru intenţia de a tulbura adunarea publică. Recomandăm participanţilor la manifestaţia publică să se delimiteze şi să nu încurajeze astfel de comportamente violente”, au informat reprezentanţii Jandarmeriei Române.

Protestatarii respectivi au bruscat o echipă de operatori ai postului de televiziune menţionat şi au încercat să tragă de o maşină de transmisiune.

Oamenii au început să se strângă în piaţă încă înainte de ora 18,00, pentru a protesta faţă de OUG nr.7/2019, prin care s-au adus modificări legilor Justiţiei. După ce numărul protestatarilor a crescut, Brigada Rutieră a anunţat că au fost impuse restricţii şi devieri de trafic pe străzile adiacente Pieţei Victoria.

Protestatarii scandează împotriva ordonanţei de modificare a legilor justiţiei, dar şi împotriva Guvernului şi a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Unii dintre cei din piaţă au portavoci, steaguri şi câteva bannere de mari dimensiuni.

Jandarmii au montat garduri de protecţie în jurul zonei din centrul Pieţei Victoriei, unde s-au strâns participanţii la protest.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.