Jandarm ucis la Brașov
Jandarm ucis la Brașov
Ultima Ora Social

Incidente în Piața Victoriei. 1 protestatar reținut, alți 6 au avut nevoie de ambulanță

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Georgian Enache, a anunțat sâmbătă că filtrele poliției, instalate la intrarea în Piața Victoriei, au reținut un protestatar care avea asupra sa un cuțit.

„Persoana a fost condusa la politie, fapta e infractiune. Aceste filtre vor fi mentinute. Nu sunt controlate toate persoanele, ci in special cele cu bagaje voluminoase si care prezinta suspiciuni”, a spus Enache.

Șase protestatari din Piața Victoriei au avut nevoie de îngrijiri medicale, a anunțat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov, Daniel Vasile, doi dintre aceștia fiind transportați la spital, potrivit Mediafax.

„Din păcate, s-au înregistrat și șase cazuri până în acest moment, șase persoane care, pe fondul unor afecțiuni cronice și pe fondul expunerii îndelungate la razele solare din zona Pieței, au suferit probleme medicale, cefalee în mod special, iar pentru două dintre cele șase, au fost chiar necesar transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov, Daniel Vasile.

Cele mai multe probleme medicale au avut loc pe fondul temperaturilor ridicate, de respectiv 34-35 de grade Celsius, înregistrate în Capitală, angajații ISU recomandându-le manifestanților să se hidrateze și să poarte haine deschise la culoare.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.