Un bărbat din Galați şi-a ţinut mama decedată în casă patru luni, pentru a-i încasa pensia
Caz șocant în Maramureș. Un bărbat și-a agresat fratele, a dat foc la casă și a amenințat polițiștii
Ultima Ora Social

Incident la o fabrică de arme din țară. Un angajat a fost împușcat de un coleg

Un angajat al fabricii de arme din Cugir a fost împușcat în picior, vineri, în timpul serviciului, în poligonul de încercare. Poliția și Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Alba anchetează incidentul, transmite MEDIAFAX.

Un accident de muncă soldat cu rănirea prin împușcare a unui bărbat a avut loc, vineri, la fabrica de arme din Cugir.

Potrivit polițiștilor, victima este un bărbat în vârstă de 38 de ani, care a fost transportat la spital în stare stabilă.

„O persoană a fost rănită, prin împușcare, în picior. A fost transportată, în stare stabilă, la spital. Accidentul s-a produs în poligonul de încercare al fabricii. Facem cercetări”, a transmis Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

La locul incidentului se află și inspectori de la ITM Alba care vor stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul de muncă.

Potrivit unor surse judiciare, un angajat a manipulat greșit un pistol calibrul 7,65 mm, împușcând în picior un coleg aflat în apropiere.

Un alt accident grav, la aceeași fabrică, s-a produs în luna noiembrie 2018, când un incendiu cu degajare mare de fum a izbucnit, după o explozie, într-un tunel subteran de testare. Toți angajații au reușit să iasă din clădire, cu excepția unei femei care a fost găsită carbonizată. În acest caz s-a întocmit un dosar penal.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.