Incendiu puternic la o hală industrială din Hunedoara. Pompierii s-au luptat cu focul 3 ore 1
Ultima Ora Social

Incendiu puternic la o hală industrială din Hunedoara. Pompierii s-au luptat cu focul 3 ore

Un incendiu puternic a izbucnit la o hală industrială din satul Uroi, județul Hunedoara. Pompierii au intervenit timp de trei ore pentru stingerea flăcărilor, transmite MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților ISU Hunedoara, incendiul a izbucnit luni seara, la o hală din localitatea Uroi. Aceasta era folosită ca depozit de geamuri termopan și profile PVC.

Intervenţia a fost dificilă, întrucât în zonă nu erau hidranți.

„Cinci echipaje de pompieri ale Detaşamentelor Deva şi Orăştie au luptat mai bine de trei ore cu un incendiu izbucnit la un depozit industrial. Focul s-a extins la acoperişul cu o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi. Au mai fost distruse în incendiu piese de mobilier, patru metri cubi de lemn, piese de profil PVC, sticlă termoizolantă şi utilaje de lucru. Pompierii nu doar au lichidat incendiul, ci au reuşit să îndepărteze pericolul propagării focului la locuinţele învecinate. În operaţiune au fost implicate cinci maşini de pompieri cu capacitate de 9.000, 6.000 şi 2.000 de litri. Intervenţia a fost grevată de lipsa hidranţilor în zona depozitului”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

După stingerea incendiului pompierii au concluzionat că, cel mai probabil, acesta a fost generat de un scurtcircuit.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.