ALERTĂ! Încă un preot audiat pentru viol și agresiuni sexuale cu băieți. Fostul episcop al Hușilor este și el după gratii 1
Ultima Ora scandal Social

ALERTĂ! Încă un preot audiat pentru viol și agresiuni sexuale cu băieți. Fostul episcop al Hușilor este și el după gratii

Fostul preot Sebastian Jitaru a fost adus, joi, la audieri, în dosarul în care în care fostul Episcop de Huşi, Corneliu Onilă, a fost reținut pentru act sexual cu minori. Avocatul lui Jitaru susține că preotul are calitate de suspect.

„Clientul pe care eu îl asist şi îl reprezint, domnul Jitaru şi-a rezervat dreptul la tăcere. Are calitatea de suspect momentan”, Carmen Codreanu, avocatul lui Jitaru, fost preot arhimandrit la Catedrala Episcopală Huşi, caterisit după condamnarea sa în dosarul lui Onilă de la DNA.

Fostul episcop de Huşi, Corneliu Onilă, a fost reţinut pentru 24 de ore, joi, de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, scrie mediafax.ro.

În vara anului trecut, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi au solicitat redeschiderea dosarului în care Corneliu Onilă a fost cercetat pentru act sexual cu minori.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.