Încă o umilință pentru, ”Tricolori”. Rădoi vorbește despre demisie. România-Austria, 0-1, în Liga Națiunilor 1
Ultima Ora Sport

Încă o umilință pentru, ”Tricolori”. Rădoi vorbește despre demisie. România-Austria, 0-1, în Liga Națiunilor

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de echipa Austriei cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti, în Grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor la fotbal.

România a suferit a treia înfrângere consecutivă, în urma golului marcat de Alessandro Schoepf (75).

România va juca ultimele meciuri din competiţie luna viitoare, pe 15 noiembrie la Bucureşti cu Norvegia, iar pe 18 noiembrie la Belfast cu Irlanda de Nord.

Întrebat dacă va demisona, selecționerul, Mirel Rădoi, spune că încă nu și-a psu această problemă.

„Nu. Deocamdată nu m-am gândit la această idee. Aşteptăm şi celelalte două partide şi în noiembrie putem să ne punem la masă, să discutăm, să vedem care sunt gândurile conducerii federaţiei.

Vedem şi care sunt gândurile mele, dacă există vreun progres, dacă putem continua sau nu, pentru că nu vreau să stau pe acest scaun doar pentru a mă numi selecţionerul României.

Dacă voi considera că nu există progres şi că nu putem îmbunătăţi ceva atunci ar fi bine să vină altcineva care poate să vă satisfacă plăcerile.

Nici dacă era o victorie azi nu aveam ce să le transmit celor care mi-au cerut demisia.

Fiecare e liber să îşi exprime părerile. Eu mă gândesc că atunci când am semnat, multă lume spunea de ce nu am semnat un contract pe 4 ani.

Acum, după 3 meciuri mi se cerea demisia. E clar că în momentul de faţă nu cred că eu sunt cel care e incoerent.

Principalul reproş pe care mi-l aduc e că nu am reuşit să ne calificăm mai departe la baraj şi nu am reuşit să adunăm puncte în Liga Naţiunilor”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.