Fiul lui Liviu Dragnea este unul dintre cei mai bogați proprietari de terenuri din România
Ultima Ora Exclusiv Politic

Liviu Dragnea uitat de prieteni și familie în pușcărie. Fiul său se distrează pe bani grei la mare. FOTO EXCLUSIV

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD își ispășeste pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare la Penitenciarul Rahova din Capitală unde a fost închis pentru abuz în serviciu și trafic de influență.

Dragnea a fost scos după mai bine de 3 luni din celulă și dus în fața magistraților pentru a depune mărturie în procesul în care, fostul președinte al Camerei Deputaților Valeriu Zgonea este acuzat de corupție.

În tot acest timp, Valetin Ștefan, fiul lui Dragnea se distrează de minune în comapania prietenilor pe malul mării la un luxos hotel din Mamaia, mai exact la Phoenicia.

Reporterii NewsTeam.ro l-a susprins pe Valentin la masa de prânz. Acesta nu a luat singur masa ci în compania unor prieteni foarte gălăgioși, care deranjau ceilalți turiști cazați la resortul de lux.

Liviu Dragnea uitat de prieteni și familie în pușcărie. Fiul său se distrează pe bani grei la mare. FOTO EXCLUSIV 5 Liviu Dragnea uitat de prieteni și familie în pușcărie. Fiul său se distrează pe bani grei la mare. FOTO EXCLUSIV 6

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.