Imagini șocante. Un avion cu 234 de persoane la bord a aterizat pe un lan de porumb 1
Imagini șocante. Un avion cu 234 de persoane la bord a aterizat pe un lan de porumb
Ultima Ora Social

Imagini șocante. Un avion cu 234 de persoane la bord a aterizat pe un lan de porumb

Un avion de pasageri rus a efectuat o aterizare de urgenţă joi lângă Moscova la scurt timp după ce a decolat din cauza unor păsări aspirate în motoarele sale, au anunţat compania aeriană şi mass-media de stat ruse, citate de Reuters, potrivit Agerpres.

Zborul Ural Airlines efectua legătura între Moscova şi Simferopol în Crimeea. Nu au fost anunţate victime, potrivit acestor surse. Airbusul 321, cu 234 de persoane la bord, a efectuat o aterizare de urgenţă lângă Aeroportul Internaţional Jukovski, la sud-est de Moscova, a raportat agenţia de presă RIA, citând Ministerul Situaţiilor de Urgenţă rus.

Ural Airlines a declarat pe contul său de Twitter că nimeni nu a fost rănit când zborul său U6178 a fost nevoit să aterizeze după ce păsări au fost aspirate în motoarele avionului.

A avut loc o aterizare de urgenţă pe Jukovski. Păsările au intrat în ambele motoare. Motoarele s-au oprit, echipajul a efectuat aterizarea (…) la un kilometru distanţă de pistă”, a declarat, citat de agenţia de presă de stat TASS, directorul general al Ural Airlines, Serghei Skuratov.

TASS a mai citat o sursă afirmând că aparatul a aterizat pe un câmp lângă aeroport. Reuters nu a putut verifica imediat informaţia. Problemele de securitate au afectat industria aeriană rusă, care a cunoscut numeroase accidente fatale în ultimii ani.

Imagini șocante. Un avion cu 234 de persoane la bord a aterizat pe un lan de porumb 2 Imagini șocante. Un avion cu 234 de persoane la bord a aterizat pe un lan de porumb 3 Imagini șocante. Un avion cu 234 de persoane la bord a aterizat pe un lan de porumb 4 Imagini șocante. Un avion cu 234 de persoane la bord a aterizat pe un lan de porumb 5

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii