Imagini șocante: Civilii uciși de atacul rusesc asupra Nikolaev așteptau autobuzul, unii au fost omorâți alături de animalele de companie 7
Social Ultima Ora

Imagini șocante: Civilii uciși de atacul rusesc asupra Nikolaev așteptau autobuzul, unii au fost omorâți alături de animalele de companie

Noi imagini cu impact emoțional puternic au apărut pe platformele social media, acestea arătând trecătorii ucraineni uciși de atacul rusesc cu muniție de dispersie asupra orașului Nikolaev din sudul Ucrainei.

Vitali Kim, guvernatorul regiunii Nikolaev, a anunțat într-o înregistrare video publicată pe rețelele de socializare că cel puțin 5 persoane au fost ucise și alte șapte rănite într-un atac care a avut loc în apropierea unei stații de transport public din oraș. Un bilanț ulterior vorbește de 12 răniți și 5 persoane spitalizate în stare gravă, conform hotnews.ro.

Imagini șocante: Civilii uciși de atacul rusesc asupra Nikolaev așteptau autobuzul, unii au fost omorâți alături de animalele de companie 8

„Un cartier din Nikolaev a fost lovit cu muniție cu dispersie. Există victime. Ambulanțele au ajuns deja la fața locului”, anunțase mai devreme și primarul orașului, Oleksandr Sinkievici.

Imaginile șocante apărute pe platformele social media arată cum civilii ucraineni au fost uciși, unii dintre ei în imediata apropiere a stației de autobuz, alții alături de animalele de companie cu care au ieșit la plimbare.

Imagini șocante: Civilii uciși de atacul rusesc asupra Nikolaev așteptau autobuzul, unii au fost omorâți alături de animalele de companie 9

Rușii și-au intensificat atacurile asupra civililor

Noile imagini șocante amintesc de cele apărute după atacul cu rachete asupra orașului Vinița soldat cu 20 de morți în data de 14 iulie.

O fotografie greu de privit cu un cărucior de copil și un picior al unei fetițe au făcut înconjurul lumii, atacul fiind pe larg condamnat de comunitatea internațională.

Mama fetiței ucise a fost spitalizată în stare gravă, neamintindu-și că Lisa a murit.

Joi noaptea forțele ruse au lansat un atac cu rachete asupra orașului Harkov, o instituție de învățământ și o clădire rezidențială cu două etaje au fost parțial distruse.

Un incendiu a izbucnit într-o clădire de locuințe cu două etaje, iar în localitatea Borivskyi salvatorii au stins un incendiu pe un câmp cu grâu, pe o suprafață de 5 hectare.

În urma atacurilor lansate de ruși joi noapte la Harkov a fost rănit un bărbat, conform Serviciului de stat de urgență al Ucrainei.

Imagini șocante: Civilii uciși de atacul rusesc asupra Nikolaev așteptau autobuzul, unii au fost omorâți alături de animalele de companie 10

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.