Horoscop 28 aprilie 2018
Horoscop. 5 octombrie 2019. Vezi ce-ți rezervă astrele
Ultima Ora Social

Horoscop. 13 septembrie 2019. Vezi ce-ți rezervă astrele

13 septembrie 2019. Lecție dureroasă despre dragoste, pentru mai multe zodii. Iluziile de moment, frumoase dar înșelătoare, se spulberă atunci când realitatea își arată adevărata față.

Pentru cei aflați într-o relație de dragoste, lucrurile trebuie rezolvate cu sinceritate, la momentul potrivit.

Horoscop 12 septembrie 2019 Berbec

Berbecii au șansa de a rezolva o problemă care le stă de multă vreme pe suflet. Poate fi ceva legat de o fostă iubire, un conflict dureros din familie sau o greșeală făcută unui prieten bun. Cert este că, în orice situație, va trebui ca nativii din această zodie să renunțe la orgoliu și să-și asume întreaga responsabilitate, chiar dacă, pe alocuri, au sentimentul că nu sunt doar ei vinovați. Capitolul merită încheiat cu orice preț.E

Horoscop 12 septembrie 2019 Taur

Faptele contează, nu vorbele, iar Taurii înțeleg asta mai bine ca oricine. Este și motivul pentru care nativii din această zodie promit rar lucruri, dar, atunci când o fac, poți fi sigur că se vor ține de cuvânt. Pe cât de ambițioși, pe atât de entuziasmați, Taurii ar face bine totuși să-și deschidă sufletul la lucrurile importante care țin de relația de cuplu sau familie, altfel ar putea părea singuratici. Vești bune cu privire la bani, spre seară. Însă atenție la cheltuieli!

Horoscop 12 septembrie 2019 Gemeni

Gemenii ar putea descoperi răspunsul la o întrebare care îi macină de mult. De fapt, adevărul este că au știut dintotdeauna ce trebuie făcut, însă au refuzat să privească realitatea în față, preferând iluziile de moment. Partea bună este că, odată recunoscută, problema se va rezolva de la sine. E o lecție prețioasă despre dragoste și adevăr, care îi va scuti pe nativii din Gemeni de multă suferință, pe viitor.

Horoscop 12 septembrie 2019 Rac

Pentru Rac, azi e o zi bună dacă vrei să spui cuiva cum te simți cu adevărat. Este o perspectivă neplăcută această sinceritate, deoarece nici nu ești sigur cum te simți cu adevărat uneori, dar ar fi foarte benefic pentru tine să faci acest lucru. Pe de altă parte, astăzi este și o zi cu adevărat minunată pentru a învăța tot felul de lucruri de la alți oameni. Acţionaţi cu înțelepciune. Pe plan financiar sunteți destul de norocos astăzi.

Horoscop 12 septembrie 2019 Leu

Leul este astăzi un individ sensibil și profund, și chiar nu trebuie să-ți fie frică de rezultat. Persoana potrivită va căuta aceste răspunsuri, nu ar trebui să alungi pe nimeni astăzi. Chestia este că această persoană ştie deja, dar vrea doar să audă cu propriile tale cuvinte. Este foarte frumos să spui cuiva ce simţi, cu toată sinceritate. Este în primul rând bine pentru tine şi apoi pentru oricine altcineva.

Horoscop 12 septembrie 2019 Fecioară

Fecioara are multe de spus și de multe ori este destul de clar că vorbeşti serios. Cu toate acestea, există unele alte intenții pe care s-ar putea să nu le conștientizezi pe deplin, iar acestea vor fi expuse altora astăzi. Poate că, dacă eşti dispusă să şi asculţi, s-ar putea să înveți ceva. Pe seară veţi simţi o nelinişte în privinţa unui eveniment, dar cu răbdare şi cumpătare veţi trece peste o situaţie cu probleme.

Horoscop 12 septembrie 2019 Balanţă

Veţi primi o veste foarte importantă de la o persoană cu care nu aţi mai vorbit de foarte mult timp. Faptul că a trecut o bună perioadă de vreme în care nu aţi mai comunicat înseamnă o mulţime de lucruri de care nu ştiaţi şi pe care trebuie să le aflaţi. La rândul vostru, veţi povesti toate lucrurile prin care aţi trecut. Această întâlnire vă va schimba starea de spirit şi vă va aduce o mică doză de fericire.

Horoscop 12 septembrie 2019 Scorpion

În general, voi ştiţi mai multe lucruri despre oamenii din jurul vostru decât ştiu ei despre voi. Aşadar, veţi avea parte o surpriză, astăzi, când veţi face o mare descoperire despre unul dintre prietenii voştri. Este momentul în care vă puteţi demonstra loialitate sau o puteţi da în bară. Poate fi vorba despre un test aşa că gândiţi-vă foarte bine înainte de a împrăştia zvonul.

Horoscop 12 septembrie 2019 Săgetător

Şansele sunt foarte mari ca astăzi să vă găsiţi sufletul pereche. Fiţi atenţi la toate semnele pe care le-aţi putea primi de la acea persoană care are gânduri mari cu voi. Orice flirt se poate transforma într-o frumoasă poveste de dragoste, însă depinde doar de voi cum vă veţi creiona viitorul. Pentru cei care sunt deja într-o relaţie, este momentul perfect pentru a schimba ceva în viaţa voastră de cuplu.

Horoscop 12 septembrie 2019 Capricorn

Capricornii s-ar putea simţi neglijaţi de persoanele pe care le iubesc. Este în regulă să fiţi revoltaţi, însă nu staţi cu mâinile în sân. Puneţi mâna pe telefon, daţi un SMS sau sunaţi. Veţi primi toate explicaţiile de care aveţi nevoie. Seara, este posibil să aveţi parte de o întâlnire care vă va schimba radical viața personală.

Horoscop 12 septembrie 2019 Vărsător

Vărsătorii îşi vor petrece ziua în tensiune. Veţi da vina pe alte persoane pentru ceea ce vi se întâmplă urât în viaţă, iar prietenii sunt prima voastră ţintă. Ca să stai departe de conflicte, astrele vă recomandă să vă izolaţi de toată lumea. Puteţi face o mică excursie sau vă puteţi relaxa cu hobby-ul preferat. Surprizele vin la sfârşitul zilei din partea unei persoane pe care nu ai văzut-o de foarte multă vreme.

Horoscop 12 septembrie 2019 Peşti

Peștii sunt extrem de intuitivi, astăzi. Vă daţi seama de multe lucruri, iar asta îi poate ajuta pe cei aflaţi în nevoie. Sfatul astrelor pentru voi este să faceţi totul ponderat. Nu este exclus să faceţi vizite obositoare sau să fiţi vizitaţi de persoane care vă scoate din sărite. V-aţi putea scuza că sunteţi plecaţi într-o călătorie. Seara, persoana iubită vă va surprinde cu un cadou de invidiat.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.