Generalul Oprea, vrea din nou în Parlament! Ce decizie a luat,fostul ministru de interne. Cine-l susține. FOTO 11
Ultima Ora Politic

Generalul Oprea, vrea din nou în Parlament! Ce decizie a luat,fostul ministru de interne. Cine-l susține. FOTO

Generalul Gabriel Oprea candidează ca independent la alegerile parlamentare din 6 decembrie, pentru un mandat de deputat, în municipiul Bucureşti.

Gabriel Oprea este cercetat penal pentru moartea polițistului Bogdan Gigină!

”Federatia Sindicatelor Democratice a Politistilor din Romania „ALEXANDRU IOAN CUZA” saluta decizia Presedintelui sau de Onoare – gl. Gabriel Oprea – de a-si depune candidatura pentru un loc de deputat in Parlamentul Romaniei!

Avand in vedere impactul public al actiunii domnului gl. Gabriel Oprea, Biroul de Presa al Federatiei este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

Federatia intelege si sustine demersul domnului gl. Gabriel Oprea, cu atat mai mult cu cat candidatura domniei sale nu este inregimentata in cadrul niciunui partid politic.

Generalul Oprea, vrea din nou în Parlament! Ce decizie a luat,fostul ministru de interne. Cine-l susține. FOTO 12

Mai mult, conform mesajului public transmis de fostul ministru al Apararii Nationale si al Afacerilor Interne, aceasta concretizare a deciziei domnului gl. Gabriel Oprea are drept obiective actualizarea si garantarea respectarii drepturilor care se cuvin militarilor si politistilor romani

– in activitate si in rezerva

– apararea demnitatii si reputatiei acestora si familiilor acestora. In ultimii ani, la fel ca si in perioada in care a ocupat cele mai inalte functii in Guvernul Romaniei, domnul gl. Gabriel Oprea a demonstrat ca isi respecta cuvantul dat si ca notiunile de patriotism, camaraderie si interes superior al Natiunii Române reprezinta valori fundamentale si nu vorbe goale.

Generalul Oprea, vrea din nou în Parlament! Ce decizie a luat,fostul ministru de interne. Cine-l susține. FOTO 13

Gl. Gabriel Oprea este demnitarul care a initiat si promovat Legea 223/2015, o lege justa care nu numai ca a demonstrat ca pensiile militarilor si politistilor nu sunt pensii speciale, ci pensii de serviciu cuvenite pentru serviciile aduse tarii si Poporului Roman.

Federatia isi exprima credinta ca domnul gl. Gabriel Oprea va reusi atat sa obtina un loc in legislativ, dar mai ales ca va reusi sa redea onoarea ofiterilor si subofiterilor aflati in serviciu public de aparare a Romaniei, a drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor, a ordinii statului de drept.

Respect domnule gl. Gabriel Oprea!

Respect pentru fiecare!Respect tuturor!

„In numele FSDPRDirector de comunicare si purtator de cuvant al Federatiei – structura profund-patriotica, neafiliata politic si profund-româneasca:

Comisar-sef de politie Christian Ciocan”, scrie Uniunea Militarilor și Polițștilor din România.

Generalul Oprea, vrea din nou în Parlament! Ce decizie a luat,fostul ministru de interne. Cine-l susține. FOTO 14

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii