Gabriela Firea atac dur la adresa Angela Gheorghiu. Soprana acuzată de corupție
Ultima Ora Politic

Gabriela Firea acuzată DUR de soprana Angela Gheorghiu în presa italiană. „Instrumentalizează orice, folosește succesul altora”

Gabriela Firea acuzată DUR de soprana Angela Gheorghiu în presa italiană. „Instrumentalizează orice, folosește succesul altora”

Soprana de renume internațional Angela Gheorghiu o acuză pe Gabriela Firea, într-un interviu publicat de ziarul italian Corriere della Sera, citat de Hotnews.ro, că „instrumentalizează orice” și „folosește succesul altora”, făcând referire la situația ei și la Simona Halep.

„Cine e la putere crede ca soliștii români trebuie să susțină concerte gratuite sau aproape gratuite. Când, în 1994, l-am adus pe Placido Damingo, el a fost plătit, eu nu. Cine câștigă bine, nu este apreciat. Primărița capitalei a vrut să-mi dea cetățenia de onoare pentru a-și urmări propriul interes. E o femeie care instrumentalizează orice, folosește succesul altora. Am refuzat. Același lucru l-a făcut cu prietena mea, Simona Halep, campioana la tenis, care a încasat fluieraturile publicului în cadrul unei ceremonii pe stadion, fluierături adresate primăriței”, a spus soprana.

Angela Gheorghiu a povestit și detalii din copilaria ei la Adjud. Despre viața sub regimul Ceaușescu spune  că „era oribil” dar lucrurile „nu s-au schimbat prea mult de atunci”.

„Corupția nu e doar în politică, a intrat în ADN ul populației, ca să mergi la medic trebuie să plătești, preotului pentru a celebra un botez, la fel”.

Celor care o critică pentru caracterul ei le raspunde că spre deosebire de alții spune lucrurilor pe nume și „reacționează la răutăți”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.