Gabriela Firea a fost dată în judecată. Dosar penal pentru Primarul Capitalei 3
Ultima Ora Politic

Gabriela Firea a fost dată în judecată. Dosar penal pentru Primarul Capitalei

Sâmbătă, liderul PNL București, Violeta Alexandru, anunța că o dă în judecată pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

PNL București a depus o plângere penală pe numele Gabrielei Firea. Violeta Alexandru îi acuză pe primarul general al capitalei, pe un consilier general și pe alți doi funcționari de abuz în serviciu fiindcă refuză să ia în discuție, în cadrul ședințelor, înlocuirea a 3 consilieri liberali. PNL susține că a făcut numeroase solicitări în acest sens încă de anul trecut din decembrie, însă toate au fost ignorate.

La rândul edilul Capitalei spune că spune că situația reclamată de Alexandru „este generată chiar de către membrii partidului său”.

Gabriela Firea a fost dată în judecată. Dosar penal pentru Primarul Capitalei 4

Referitor la anunţul făcut de liderul PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, conform căruia PNL Bucureşti o dă în judecată pe Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, „pentru că blochează votul a trei noi consilieri PNL în CGMB” Primăria Municipiului Bucureşti face următoarele precizări:

Alegerea consilierilor generali în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti se face cu respectarea strictă a legislaţiei în vigoare.

„Actualul ministru al Muncii este deosebit de preocupat de activitatea Consiliului General şi anunţă că ne dă în judecată, deşi situaţia pe care o reclamă este generată chiar de către membrii partidului său! În loc să se ocupe de majorarea alocaţiilor pentru copii şi de pensii, doamna Violeta Alexandru face doar ce ştie mai bine: plângeri penale ridicole!”, spune Firea.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.