FRF va anunţa peste două săptămâni selecţionerii reprezentativelor U21 şi U20 3
Sport Ultima Ora

FRF va anunţa peste două săptămâni selecţionerii reprezentativelor U21 şi U20

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, în conferinţa de presă de la finalul şedinţei Comitetului Executiv, că selecţionerii reprezentativelor Under-21 şi Under-20 vor fi anunţaţi în maximum două săptămâni.

„În ceea ce priveşte selecţionerii de la cele două naţionale de U21 şi U20, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal ne-a comunicat astăzi că va înainta cele două propuneri în maximum două săptămâni.

Aşadar, peste două săptămâni vă vom putea comunica şi numele celor doi selecţioneri, dar şi staff-urile acestora.

Avem un interes major de a lua o decizie inspirată, aşa cum s-a dovedit până acum cu alegerea lui Mirel Rădoi, iar ulterior cu a lui Adrian Mutu la U21.

La fel ne dorim şi pentru o naţionala Under-20 care va intra într-o Ligă a Elitelor la nivel european, care va debuta în luna septembrie a acestui an. În această Ligă, România va participa alături de alte şapte naţionale puternice”, a afirmat Burleanu.

Echipa naţională Under-21 a României a fost condusă până la finalul Campionatului European din acest an de Adrian Mutu. Aflat la final de contract, Mutu a refuzat prelungirea pentru a prelua conducerea echipei FC U Craiova 1948.

Selecţionata Under-20 a României nu a avut până acum un antrenor, ea fiind înfiinţată la sfârşitul anului trecut de Federaţia Română de Fotbal.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii