Dăncilă anunță continuarea programelor ”Rabla clasic” și ”Rabla plus”. A fost aprobat bugetul
Ultima Ora Politic

FOTO. VILA SPECTACULOASĂ a Vioricăi Dăncilă de la munte. Iată unde se relaxează Premierul

FOTO. VILA SPECTACULOASĂ a Vioricăi Dăncilă de la munte. Iată unde se relaxează Premierul

În rarele momente de relaxare, premierul Viorica Dăncila alege să-și încarce bateriile în vila ei, ridicată acum 11 ani în județul Brașov.

Încă din perioada în care a activat că europarlamentar, premierul Viorica Dăncila (54 de ani) stătea bine la capitolul financiar, câștigând în ultimul an de prezența la Bruxelles frumoasă suma de 78174 de euro. Cum și soțul Cristinel Dăncila avea un venit mulțumitor (436000 lei/an la o companie petrolieră), cei doi au achiziționat în anul 2000 un teren pe Valea Prahovei, în județul Brașov, cu suprafață de 544 de metri pătrați. Peste 7 ani, în 2007, într-un decor de poveste, aici a apărut și casă de vacanță a soților Dăncila, locul preferat de petrecere a concediilor și pentru fiul premierului, Victor.

Retrasă, dar nici foarte departe de șoseaua națională, vila Vioricăi Dăncila are o suprafață construită de 156 de metri pătrați și o desfășurare de 417 metri, fiind amplasată perfect, chiar la intrarea într-o pădure deasă de brazi seculari, la capătul unui drum forestier. Pe lângă culoarea remarcabilă, casă Vioricăi are gard pretențios și un balcon de lemn pe care tronează cele două steaguri care o reprezintă pe proprietara, cel al României și cel al Uniunii Europene. De menționat și faptul că Viorica Dăncila are norocul unor vecini silentiosi, asta și datorită faptului că, în partea dreapta a proprietății, la câteva sute de metri, începe domeniul unui sanatoriu dedicat nevrozelor.

FOTO. VILA SPECTACULOASĂ a Vioricăi Dăncilă de la munte. Iată unde se relaxează Premierul 1 FOTO. VILA SPECTACULOASĂ a Vioricăi Dăncilă de la munte. Iată unde se relaxează Premierul 2 FOTO. VILA SPECTACULOASĂ a Vioricăi Dăncilă de la munte. Iată unde se relaxează Premierul 3

Sursă foto : wowbiz.ro

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.